Sakserestauranten

Lige om hjørnet findes scissor curry rice, som er en restaurant, hvor de klipper alt kød med saks. Ude på gaden kan man høre lyden af saksens klippen. Stedet ser ikke ud af noget. Som i at det er ret snusket. Men kunderne står i kø ud på gaden og hen ad fortorvet. Og så blev vi anbefalet stedet af Diogo, portugiseren, som vi bor med. Så det skulle prøves. Til karry-risene fik vi kylling, da vi ikke lige var i humør til grisemave (pork belly), som der også ellers stod på skiltet, hvad det så end er. Og det smagte rigtig godt. Stærkt, men godt. 

Og så kommer vi til prisen. En portion koster 2,5 Singaporedollar (kurs 4,7), så det er under 12,50 kr., og man bliver mæt, og det er relativt sundt. Indtil videre har vi lavet mad ca. hver anden dag, fordi vi synes, det er hyggeligt, men faktisk kan det ikke rigtig svare sig i forhold til billige spisesteder som dette. Vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *