(Jule)travlhed

Den sidste uge har været meget travl her hos os. Godt nok ikke så meget pga. af den kommende højtid, som andre sociale arrangementer og lektier.

Sidste onsdag var jeg til ladies night med nogle af de danske piger, mens Jens havde aftenundervisning. På ladies night, onsdag, er der gratis mad nogle steder i byen (hvortil man så skal købe dyre drinks!) eller gratis indgang og drinks på nogle diskoteker.

Torsdag aften var jeg på New Asia Bar igen, da jeg ikke nåede at komme med op på taget sidst, som Jens gjorde. Der var rigtignok en fantastisk udsigt deroppefra.

Fredag aften var Jens igen til aftenundervisning, og jeg var ude sammen med Veronika, min svenske veninde. Vi travede Chinatown tynd og spiste lokal mad – dumplings, som er små dejposer med forskelligt fyld indeni. Lidt som forårsruller, dog ikke sprøde.

Lørdag og søndag lavede Jens opgaver og læste op til test, som han har haft i dag. Lørdag arbejdede jeg i Sømandskirken sammen med Mathilde og Kristina til en julefrokost for 40 mænd. Det var en festlig flok! Maden var stort set lavet på forhånd. Vi skulle blot anrette, fylde op, rydde af borde o.lign. Der er hele paletten med flæskesteg, frikadeller, rullepølse, sild, leverpostej, ris a la mande mv. Og vi fik selvfølgelig resterne! Mmmm… Som tak for hjælpen fik vi mange lækre godter bl.a. makrel, marcipanbrød, remoulade, mayonaise og skildpadder. Faktisk fik vi også en pose guldkarameller, men den blev nuppet af tre vilde aber, som jagtede os, da de hørte vores pose på vej væk fra kirken. De går simpelthen efter poser og så smider folk dem som regel, når de hænger i dem. Så tager de en ting og op i et træ. Derefter kunne vi bare se papiret fra guldkaramellerne dale stille ned under lygtepælen. Bittert!

Søndag var jeg i Legoland i Malaysia med Marielouise og Sara. Det var en dejlig dag. Vi fik nøje studeret minibyen, prøvet ALLE forlystelser og rutschebaner. På vej hjem var vi i en mærkevareoutlet, hvor man skulle kunne spare en masse penge. Jeg købte lidt sportstøj i Nike, og pigerne købte tilsammen tre ure – DKNY og Skagen. Fik virkelig lækker aftensmad til 18 kr.

I dag har jeg læst til eksamen, da jeg i morgen har sidste dag på sprogskolen i denne omgang. Om jeg fortsætter til januar er endnu ikke bestemt. Og så har jeg været til hot yoga, dvs. yoga i 41 graders varme, i 90 min. Det er et 10 dages tilbud, jeg har købt, så nu satser jeg på yoga hver dag de næste 10 dage. Det var noget af det hårdeste, jeg har prøvet, og jeg er glad for, at jeg fik drukket de to anbefalede liter inden. Varmen skal være godt for musklerne, så man bliver mere smidig, og for at komme af med affaldsstoffer. Jeg kan sige, at alle på holdet var fuldstændig våde af sved, som havde vi været under bruseren. Men alt i alt super godt, og jeg glæder mig til en omgang mere i morgen efter den sidste kinesisk-time.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *