Glimt fra Little India

Vi bor i udkanten af det sjove område, Little India, hvor inderne holder til. Det er et meget spraglet kvarter, og inderne er ikke bange for at gå ude på vejen i trafikken. I øvrigt bevæger de sig muselangsomt, så man må væbne sig med tålmodighed, når store mængder indere spærrer fortovet foran én.

Her er billeder fra én af de mange food courts, som er i området. De består af et vist antal boder – nogle er store “markeder” på flere etager – andre mindre, som her hvor ca. 10 boder serverer et meget begrænset udvalg af retter til meget små penge. Vi får indtil nu som regel en kylling-ris-ret (mere modige er vi ikke endnu) til 30 kr. for os begge. Det er meget billigt, og man bliver mæt. Der er også mere specielle retter som fiskehoved-suppe (med et helt fiskehoved nede i), som virker meget populært.

Vores blok lyser op her i området, og det er nemt, når man er faret vild at finde de 6 tårne med deres hver ca. 30 etager og følge hen til dem.

Nogle gange åbner himlen sig, og der kommer så meget vand, som jeg sjældent har set. Efter et regnskyl sendes folk ud med svabere og svaber vandet ned i afløbet.

I dag søndag var vi ude for at finde et billigt frugt- og grønt-marked og fandt et stort marked med fisk, kød, frugt og grønt. Der bruges selvfølgelig ikke kølere, så lugten var stærk, andefødder og gedelunser ligger klar på disken i plastikkar. Af og til spules gulvet for blod og kødrester. Lad os sige – det var en særlig oplevelse!

Priserne var dog bedre end i supermarkedet, så frugt og grønt finder vi helt sikkert her igen. Udvalget var også bedre. Faktisk kendte jeg ikke navnet på 50% af varerne, men det så ud til at være i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *