Die dummen Dänen

Nu er det efterhånden tid til en opdatering her fra varmens land! Og en sjov anekdote! For jeg glemte at skrive om en sjov åbenbaring, vi fik i Malaysia sidste weekend. Uden for butikkerne var der så mange runde stativer med nederdele, som jeg havde lagt mærke til, fordi de var så lette og skrå i det. Tænkte det var sæsonens nederdele-mode i Malaysia. Marielouise og jeg havde også sammen talt om disse nederdele. Lige indtil at vi kommer til  en forretning, som udelukkende har disse nederdele, og jeg ser at de da også er lige lovlige smalle i det, og ekspedienterne har dem på – på hovedet!! De var altså hovedbeklædninger, og det var derfor, at udvalget var så stort i det overvejende muslimske land.

En anden kulturel opdagelse er, at hvor højt asiaterne værdsætter hvid/bleg hud. Ved høj solskin gemmer de sig under deres paraplyer, men i matas-agtige butikker ved hudpleje finder man derudover ikke cremer med selvbruner på hylderne, men derimod “lightening” cremer, altså med blegemiddel. Det siges, at nogle af de danske piger her ved en fejl er kommet til at få disse produkter med hjem og er godt træt af det.

I weekenden gik noget af lørdagen med hjemlig hygge i form af at bage kringle og kunne så – udover Jens – glæde Marielouise, Kristina og Mathilde med varm kringle på dansk vis.

Søndagen ses bedst i billeder, så den følger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *