Chok i metroen

I går da vi var på vej i kirke, fik jeg i metroen øje på noget, som fik mig til at stivne. Og tælle igen. Og igen. Og tælle nok engang. (Lige før jeg pudsede brillerne :)) I stedet fik jeg Mathilde og Kristina til at tælle efter for mig. Og jo, minsandten om ikke der sad én med 6 tæer på hver fod i metroen. Det så helt forkert ud. Så fortalte de om, at de har set flere på skolen med ekstra tommeltotter. Og jeg har da også selv set særligt indere med særlige kendetegn. Én havde et helt skævt og deformt ansigt. Det er som om, at man ikke i samme grad som hjemme får gjort noget ved sådanne ting. Jeg har også hørt, at kineserne sætter pris på de vorter, de har, og der må gerne gro hår på. Det forklarer hvorfor jeg har set nogle tilfælde af disse med meget lange knurhår. Adr! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *