Botanisk have

Lørdag var vi i botanisk have. Det var et meget spændende og plejet sted, og derfor får I særligt mange billeder, da det er svært at sortere fra 🙂 Det var en særlig hed dag, så hvis der er små dråber på billeder med os, er det ikke regn!! Puh!
Og det bedste er, at vi kun nåede en brøkdel af haven! Så vi skal helt sikkert tilbage og se orkidé-haven og svane-søen, som vi har til gode.

Vi så en bid af regnskoven, anlæg med palmer, masser af egern og meget mere…..

En tanke om "Botanisk have"

 1. Ketty og Eigil

  Hej Anni og Jens.
  Ja, så er det fredag og vi ønsker jer en rigtig god week-end. Vi takker for de mange billeder. Jeg skal love for, I oplever meget. Det er skønt at høre I har det godt. Vi har lige haft besøg af ham danskeren vi kender i Canada. Det var meget hyggeligt.
  Det er skønt at høre om, hvordan det går uden for Danmarks grænser. Sidste søndag da Hanne og Stine var her med rundstykker, var vi en tur hos Simon på New Zealand, han viste os hele lejligheden, hvor han bor på computeren. Han oplever også en masse bl.a. har han sprunget elastik spring.
  Ellers går det nogenlunde her, Vi har fået en masse regn og meget koldere vejr, vi har også fået en smule sne. Ellers vil vi ønske jer alt godt og vi er glade for, at høre I befinder jer godt i Singapore og at alt går, som I gerne vil.
  Kærlig hilsen til jer fra Faster og Eigil.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *