Bond og bevægelse

De sidste par har været med masser af action! Torsdag aften var vi i biografen med Mathilde og Kristina, vores roomies, til premiere på den nye James Bond-film, Skyfall. Pigerne havde fortalt os, at biograferne i Asien tit er isnende kolde af meget aircondition, så vi købte et billigt håndklæde i et supermarked på vejen, da vi havde glemt tæppe 🙂 Og det var virkeligt koldt. Det er som om, at jo koldere det er, jo finere et sted er det, for så har man råd til meget aircon. Det er virkeligt skørt og meget usundt, og vi har da også begge haft korte forkølelser pga. de store temperatursvingninger. Jeg tror dog, at vi er ved at vænne os til det. Heldigvis var filmen super fed, og de havde også salte popcorn, så det var perfekt.

Fredag aften var Jens på cykeltur med skolens cykelklub. De havde cyklet 35 km. ude omkring flyvepladsen, hvor det hedder East Coast Park. De spiste en snack derude, inden de kørte hjem igen. De havde et par styrt i gruppen, da nogle af de asiatiske studerende ikke er så vant til at cykle. Turen foregik fra kl. 20-1 om natten, hvilket Jens mener var rart, da det så ikke var så varmt.

Imens var jeg ude med en svensker fra mit kinesisk-hold, Veronika. Hun er her som au-pair ved en svensk familie og er kommet en uge før os. Jeg havde ikke før set Clarke Quay, som er et hipt bar/diskoteks/restaurant-område nede omkring floden, så der kunne hun vise mig rundt. Vi mødtes kl. 18.30, mens det var lyst. Det bliver hurtigt mørkt – kl. 19 er det stadig lyst og kl. 20 er det helt mørkt – og det var flot at se lysene i vandet efter mørkets frembrud. Gaderne så helt anderledes ud. Vi fandt en fransk restaurant og fik en fremragende pizza. Skiltes i metroen ved midnat. Alt i alt en hyggelig aften.

Lørdag stod den på gåtur i regnskoven med skolens hiking-klub, hvor jeg fik lov at komme med. Det var en rigtig hyggelig dag. Vi kørte i bus til regnskovsområdet, hvor vi blev forsynet med energidrik, müesli-barer, bananer og regnponchoer. Målet var Singapores højeste punkt; det var dog ikke særligt højt, da Singapore er utroligt fladt – endnu en ting tilfælles med Danmark. Det var heldigvis overskyet, så det kunne være mere hedt, men til gengæld var fugtigheden helt i top. Faktisk duggede brillerne fra tid til anden, når man havde det særligt varmt i ansigtet – irriterende!

Det var en fin tur op. Regnskoven er her tættere end noget, vi har set før. Af dyr så vi kun egern og en meget blå fugl desværre. Der skulle ellers være store leguaner, aber, en slange-art med ben og vildsvin. Den store flok skræmte dem nok desværre væk. Vi fik ikke taget mange billeder, da vi ville vente til toppen. Desværre var der ikke den fede udsigt, vi havde håbet på, da stedet var omgivet af meget høje træer. Men turen op var stadig god. Ligesom vi nåede toppen, begyndte det at regne, så da vi nåede foden, tog vi en taxi for at komme hurtigt hjem. Taxi er forholdsvist billigt her.

Lørdag aften var vi meget trætte og så forbrydelsen fra hver vores sofa i stuen. Det var tiltrængt. I dag, søndag, står den på lektier og på at hvile de trætte fødder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *