12.12.12.

Det er lige gået op for mig, at vi i dag skriver den 12.12.12., og jeg må da lave et opslag på denne særlige dato. Dog er vi her i Singapore forbi kl. 12.12., men det magiske tidspunkt har I da til gode endnu i Danmark.

I aften skal vi holde julefrokost her i City Square Residence. Vi bliver ca. 20 danskere, som skal smovse leverpostej, fiskefileter, snaps, sild – med Jens’ hjemmelavede karrysalat, ris a la mande mm. Jens har brugt hele aftenen i går og lidt tid i dag også på at gå og kræse for den (og smage den til), så den er blevet lige i skabet. Jeg har stået for snacks til efter maden. Faktisk fandt jeg saltstænger. Dog kostede den lille pakke 30 kr., så det blev det ikke lige til. I går aftes mens Jens gav karrysalaten god kærlighed lavede jeg havregrynskugler efter mors opskrift – og mmmmmmmmm de blev gode!

I morgen, torsdag, kommer min veninde Betina på besøg hos jer og bliver i en uges tid indtil juleferien. Det har jeg set meget frem til. Jeg henter hende kl. 3 i lufthavnen i morgen. Jeg har lagt et program for os spækket med action og fede sights, så håber vi når det hele, og at regnen vil arte sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *